Antonia.

Det är jag som är Antonia Sjölin. Jag är 26 år, bor i Ystad och är en av mentorerna i förskoleklassen Öst.
För mig är det bästa med att jobba i förskoleklassen att se hur barnen utvecklas till mer och mer självständiga och starka individer både socialt och kunskapsmässigt. Jag bara älskar mitt jobb!  På fritiden målar jag, cyklar med min hund Valter eller umgås med mina vänner.

14556023_1808285412716459_1461494708_n

Jag heter Maria Dehlin men kallas för Mia. Jag är en av mentorerna i förskoleklassen Öst. Jag bor i Sjöbo tillsammans med mina 3 barn. Jag är inne på mitt 3.e år som förskollärare på Emanuelskolan och tycker att det är och jag tycker det är fantastiskt roligt att jobba med förskoleklassbarn. De är nyfikna och fulla av lust att lära! jag går till mitt jobb varje dag med ett leende.

Jag heter Jesper Ljungberg men kallas även Jeppe. Det är jag som har idrotten med era barn. Jag är 23 år gammal och kommer ifrån Ystadtrakterna. Jag har ett stort intresse av idrott, träning och hälsa. Är även aktiv inom fotboll och handboll på fritiden