Nu är vi verkligen igång igen. Vi har startat terminen med en repetition av bokstäverna, hur de ser ut, vad de heter och framförallt hur de låter. Vi är väldigt tacksamma för att ni arbetar med detta hemma med.  Det gynnar barnens utveckling oerhört mycket om man jobbar med det hemma också. Läs sagor för barnen, tillsammans med dem 🙂

Vi har även arbetat med ordningsföljder. Barnen har fått klippa ut olika bilder i en serie och sedan klistra in dem i en ordning som de tycker ser bra ut. Sedan har de få förklara hur de tänkte. .

På bilden har vi tränat på att följa instruktioner. Att göra en teckning i olika steg.
På KRAFT har vi haft rollspel, där vi har spelat upp olika mobbningsituationer och sedan pratat om olika lösningar och vad man istället hade kunnat göra för att inte detta ska ske.

Kolla igenom era barns svarta backar. I detta vädret blir det fler ombyten än vanligt – trots överdragsbyxor.

Slutligen vill vi berätta att vi blivit inbjudna till en bokstavsdans. Det kommer hit en danspedagog vid 3 tillfällen (med start v 5) och dansar med oss. Spännande! 🙂
Inga särskilda kläder krävs för detta.

Ha en fortsatt bra dag 🙂

Mia, Antonia och Frida