Info v 2

Hej hem!

Vi vill påminna om att skolan börjar kl 8:00, lite tjatiga vi vet men det är andra terminen era barn går och i ettan blir det andra bullar, för då registreras all tid efter 8:00 som sen ankomst på edwise.  Så vi önskar att alla är samlade då för att era barn ska få en bra start på dagen.

På idrotten idag har barnen lekt skeppsbrott och alla barn var extremt aktiva, det så roligt att se.

Barnen har röstat fram att de vill ha en lite fika med på fredagar om man har möjlighet till detta annars får ni höra av er. Denna fredag kommer vi att vara här på skolan men vi ber er att ni har varma kläder med till era barn varje dag. Extra kläder är också bra att ha liggande på skolan med tanke på vilket väder det är ute.

Med vänlig hälsning Mia, Antonia, Frida.