Jag kommer och säger hej då!

Hej alla underbara barn och vårdnadshavare i Lime – åk 1 på Öst <3

På grund av detta otrevliga väder blev inte mina sista dagar på Emanuelskoan som jag hade tänkt! Som det ser ut nu så kommer jag inte att kunna ta mig till Sjöbo imorgon. Snön vräker ner i Tomelilla, och vi har mer än en halvmeter snö i trädgården.

Jag har varit i kontakt med Martina och jag kommer att komma och kramas och säga hej då så fort jag kan. Jag måste bara hitta en dag och tid som det passar för min kommande klass i Köpingebro. Vi kommer att skriva ett inlägg här på bloggen så att alla vet när det blir.

Jag är hemskt ledsen för att det blir så här, men vädrets makter råder vi inte över.

Ha det fint och massor av kramar till er alla – både barn och vårdnadshavare. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

2 reaktion på “Jag kommer och säger hej då!

1. hej Linda !
    We just want to say thank you from ours heart that you has been such as good a techer for our kid. We are really appreciate for thst what you have done to help Frederik be came rigth personality. We wish for the best to you and hope you are going to successful in
    a new place where you going to work with. Good Luck to a lovely teacher (Linda)👩‍🏫

regards